Menüpontok

Szűréstechnika híreink

Pulse-Jet rendszer felújítása

Pulse-Jet rendszer felújítása

Hazánk egyik legnagyobb takarmányokat előállító üzeme azzal a kéréssel keresett meg bennünket, hogy a vitamin és nyomelem adagoló rendszer szállítórendszerének ciklonjaiban, a régi elavult és részben működésképtelen elemeket cseréljük le egy modernebb technológiára.

Fém csiszolatpor elszívás

Fém csiszolatpor elszívás

Társaságunk az Indufil Hungária Kft. felkérést kapott, egy vasúti tengelyek felújításával foglalkozó üzem területén található tengelycsiszoló gép által leforgácsolt, fém és festék darabkák technológiai elszívásának megoldására.

Porleválasztó felújítás

Porleválasztó felújítás

A hazai piacon is ismert téglaipari gyártással foglalkozó cég felkért bennünket, hogy a meglévő elavult leválasztó berendezésüket újítsuk fel korszerű technológiai elemekkel.

Szénszál megmunkálás technológia elszívása

Szénszál megmunkálás technológia elszívása

Cégünk felkérést kapott szénszál technológiával foglalkozó partnerünktől, olyan technológiai elszívás megtervezésére és kivitelezésére, ami a szénszálak hosszanti vágása során keletkező műgyanta és elemi szálak leválasztására alkalmas.

Utószűrő telepítés

Utószűrő telepítés

Társaságunk felkérést kapott bizonyos létesítményi igények felmérésére. Az esetek többségében a légtechnikai berendezéseket helyesen tervezik meg, a szűrési feladatokat három különálló lépésben valósítják meg. Ezek az előszűrés, főszűrés és utószűrés. Az utóbbi azonban nem mindig megoldott, illetve ez a fázis, az esetek többségében kimarad a technológiából.

Mórahalmi projekt

Mórahalmi projekt

  A szerződéses feladat Mórahalom és Domaszék települések ivóvízminőség-javító beruházásához kapcsolódó FIDIC Sárga Könyv szerinti tervezői és generálkivitelezői feladatokhoz rendelt hiánypótlási munkák elvégzése volt a további települések bevonásával: Ásotthalom, Öttömös, Ruzsa, Bordány, Forráskút, Üllés és Zákányszék.

Sanofi projekt

Sanofi projekt

Cégünk 2017 tavaszán fejezte be a Sanofi-Chinoin gyógyszergyár, kétlépcsős szűrést megvalósító berendezésének telepítését. A készülék a gyógyszergyártás melléktermékeit pontosabban azok porfrakcióját hívatott eltávolítani a tisztatérből. A telepítés során beépítésre került berendezések belső térben kerültek felállításra.

Pályázati lehetőségek újratöltve

Pályázati lehetőségek újratöltve

Módosultak a szabad vállalkozási zónák, a kormány december elejével módosította, pontosabban bővítette a szabad vállalkozási zónákba sorolt települések listáját. További 122 település került bele ebbe kedvezményezett gazdasági körbe, amely települések vállalkozói a kedvező adózás mellett egyes vissza nem térítendő támogatások igénybevételére, pályázatokon való indulásra is jogosultak lettek.

Szűrőprés kendők gyártása, présszűrés

Szűrőprés kendők gyártása, présszűrés

Az ipari folyamatok, a folyadékszűrés területén számos esetben alkalmaznak szűrőpréseket, ahol szűrendő anyag fizikai hatás, présnyomás hatására engedi el a vizet, a folyadékfázist. A szűrőprések egyik legismertebb alkalmazási területe az iszapprések széles csoportja, ahol a különböző, de általában víztartalmú iszapok, szennyvíziszapok víztelenítése történik meg.

EPA, HEPA, ULPA ipari tisztatér szűrők

EPA, HEPA, ULPA ipari tisztatér szűrők

A levegő szűrés hatékonysága tekintetében közismertek a HEPA szűrők, amelyeknek első működő egységei a II. világháború idején Amerikában láttak napvilágot. Az első HEPA szűrőket az 1940-es években fejlesztették ki az Atomenergia Bizottság számára, a Manhattan Project részeként, hogy az akkor még részben ismeretlen radioaktív szennyeződéseket tudják szűrni.

Ipari szűrőzsákok, porzsákok hazai gyártásból

Ipari szűrőzsákok, porzsákok hazai gyártásból

Az iparban a leggyakrabban alkalmazott szűrő elem mind a porszűrés, porleválasztás esetén, mind a különböző folyadékszűrési feladatok esetében a szűrőzsák, amely méreteiben széles szórást mutat. Az Indufil a szűrőzsákok, porzsákok nagy részét hazai forrásból, a cégcsoporton belüli gyártásból szerzi be, biztosítva a gyors reakciót és a versenyképes árakat.

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »