Menüpontok

Szűrő panelek

szűrő panelA különböző porleválasztó, szűrő berendezések gyártói szűrőberendezéseikben kis helyigényű, praktikus, könnyen kezelhető szűrő paneleket alkalmaznak a szűrési feladatok függvényében. A szűrő panelek alkalmazása problémamentes, cseréje a számos bejáratott rögzítési módnak köszünhetően egyszerű.

A szűrő panelek legfontosabb paraméterei a szűrőpenelek fizikai méretei és az adott berendezés által megkívánt speciális kialakítás, csatlakozási felület vagy csatlakozási mód, hiszen a szűrő panel csak akkor látja el maradéktalanul a funkcióját, ha pontosan illeszkedik a porleválasztó, vagy szűrő egységbe. Szűrőpaneleket széles méret- és csatlakozási kategóriában gyártanak a szűrőgyártók, szűrőpanelek nagyon széles mérettartományba érhetőek el.

A szűrőpanelekben alkalmazásre kerülő szűrőanyag, szűrőmédia nagyon különböző lehet, a különböző bevonatokkal ellátott polisztiroltól a laminált membránokon keresztül a cellulózig bezárólag különféle pliszírozott, akár lángálló vagy antisztatikus szűrőanyagok is dolgozatnak a szűrőpanelekben.

filter panel

Kínálunk szűrőpaneleket többek között Nederman, Keller, Handte, Donaldson porleválasztókba, szűrőberendezésekbe, de más szűrőberendezések szűrőpaneljait is rövid határidővel tudjuk szállítani.

 

Szűrőpanelek termékjellemzők:

Szűrőanyag: poliészter, cellulóz, papír
Méretek: szabványos és egyedi méretekben


Főbb felhasználási terület:

» gyógyszeripar
» élelmiszeripar
» autóipar
» alumíniumipar
» festékipar
» vegyipar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »