Menüpontok

Kölni kiállítás

Idén is Kölnben kapott helyett a kétévente megrendezendő Filtech kiállítás és vásár, ami az ipari leválasztás technológia legnagyobb rendezvénye, ahova a szűréstechnológia szinte minden szegmenséből érkeztek kiállítók.

 

Filtech 2019 KölnA nagyszámú érdeklődő előadásokat hallgathatott a legújabb technológiai megoldásokról. A környezetszennyező technológiák által kibocsátott szennyeződések leválasztásáról és ártalmatlanításáról. Külön érdekes volt a nanotechnológiához kapcsolható innovációk sokfélesége.
A kiállítás teljesen nemzetközi volt, legnagyobb számban talán a kínai és ázsiai gyártók vonultak fel. Az európai gyártók és forgalmazók a legújabb, innovatív megoldásaikat mutatták be. A jól szervezett bemutatókon sok névkártya cserélt gazdát.
A gyártó cégek képviselői, gyártástechnológiai alapanyagokat, gyártó berendezéseket, például filcpaplan pliszírozó automatát, 3D nyomtatótót, varró és hegesztő gépeket tekinthettek meg és próbálhattak ki.
A viszonteladókat, termék mintákkal és bemutatókkal várták. A kiállítás idejére kedvezményes viszonteladói árakat kínáltak. Prospektusokkal, termékismertető adatlapokkal és mintadarabokkal színesítették az amúgy sem szegény palettát.
Részünkről nagyon érdekesnek és tartalmasnak ígérkezett a vásár. Sikerült, olyan technológiai megoldásokat találnunk, amire eddig gyártói kapacitás vagy eltérő műszaki feltételek miatt eddig nem tudtunk ajánlatot adni. A magas hőmérsékletű füstgázok leválasztása, eddig problémákba ütközött, mert nem találtunk, olyan szűrőmédiát, ami kibírta volna ezt az extrém hőmérsékletet. Volt ugyan beszállítónk, aki 300-500 Celsius fok közötti hőmérsékletre is tudott megoldást adni, ezek a határok, azonban több esetben is magasabbak voltak ezeknél a kritikus értékeknél. A kiállítás után már rendelkezünk, olyan partnerrel is, aki közel 1000 Celsius fok hőmérsékletű füstgázt képes leválasztani a légáramból.
Találkozhattunk, olyan cégek képviselőivel is, akik bár régóta partnereink személyes találkozóra eddig nem került vagy kerülhetett sor, természetesen mindkét fél régi ismerősként üdvözölte a másikat.

Nagyon hasznos volt számunkra, rengeteg új megoldást ismerhettünk meg és újabb kapcsolatokat építhettünk ki főként az európai beszállítókkal.

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez
 

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »