Menüpontok

Centrifuga szűrőzsákok, octopus szűrőzsákok


Centrifugazsákok, centrifuga szűrőzsákok


centrifuga szűrőzsák

A gyógyszeriparban, az élelmiszeriparban széles körben elterjedt technológiai folyamat a hatóanyagok, végtermékek centrifugán történő elválasztása az anyalúgtól, vagy akár az oldatban lévő hasznos anyagok kinyerése a szilárd fázisból. A folyamat a centrifugális erő alkalmazásán alapul, az elválasztást általában speciális szűrőzsákok végzik.
Az iparban és a kereskedelemben számtalan kivitelű és méretű centrifuga berendezés áll a felhasználók részére, így a szükséges centrifuga szűrőzsákok palettája is széles.
Egyedi technológiánknak köszönhetően kivétel nélkül minden típusú szűrőberendezésre gyártunk méretpontos, zsákos, önürítős, végtelenített kivitelű centifugazsákokat, szűrőlapokat.
A felhasznált anyagok a legmodernebb, erre a célra kifejlesztett mono és multifilament szűrőszövetek, illetve ezek megfelelő kombinációja, amely a legkedvezőbb árú és minőségű konfekcionált végterméket eredményezi.
A szálmentes alapanyagoknak és precíz konfekciónak köszönhetően nagytisztaságú végtermékek szűrésénél is használhatóak termékeink, akár  egy mikronos szűrési finomságban is.
Néhány elterjedtebb géptípus, BVG, Comi-Condor, Ellerwerk, Krauss-Maffei, Alfa-Laval,Rina, Henkel

 

centrifuga szűrőzsák

Centrifuga szűrőzsák termékjellemzők:

Szűrőanyag: PP, PTFE
Méretek: Ø 500 - 1600 mm


Főbb felhasználási terület:

» gyógyszeripar
» élelmiszeripar
» vegyipar

 

 

 

 

OCTOPUS szűrő zsákok


octopus szűrőzsák

Cégünk egyik ”csúcsterméke” a fluidágyas szárítóberendezésekben használatos antisztatikus szövetből készülő octopus szűrőzsák, mely magas hozzáadott konfekcionálási értékkel, szinte művészi varrással készül, speciális szövetből. Mind a felhasznált szűrőanyagnak, mind a konfekcionálásnak és ebből következően a szűrő zsáknak is számos kritériumnak kell megfelelnie. A szűrőzsáknak moshatónak, mérettartónak, és a felhasználási körülményeknek megfelelően antisztatikusnak is kell lenniük, hogy az esetleges sztatikus feltöltődést elkerüljük. Ehhez poliészter, fémszálas, illetve poliamid, karbonszálas alapanyagokat használunk, melyet speciális konfekcióval alakítunk a berendezés méretéhez.
Az alábbi géptípusokra szállítunk szűrőzsákokat: Glatt, Aeromatic,Diosna,Bosch-Hüttlin,Manesty,Eurovent.
A zsákokat speciális azonosítóval látjuk el, mely  a felhasználónál megkönnyíti  a dedikációt, és szűrőzsákjainkat a használat során előforduló kisebb sérülések esetén javítjuk is. A szűrőzsákhoz hozzátartozó törzslap alapján a zsák élettciklusa pontosan dokumentálható.

 

Centrifuga szűrőzsák termékjellemzők:

Szűrőanyag:  poliészter, fémszál, poliamid, karbonszál
Csövek száma: 4 - 59 zsák
Lehetséges hossz méretek: 500 - 2500 mm


Főbb felhasználási terület:

» gyógyszeripar
» élelmiszeripar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »