Menüpontok

Táskás szűrők és EX protect zsákos szűrők

táskás szűrő

A táskás szűrők a légszűrésben, a légkezelőgépekben a szennyezett levegő elő-, közép-, és végszűrését végzik, a táskás szűrő kivitelétől, az alkalmazott szűrőanyag fajtájától függően.

A táskás, vagy másnéven zsákos szűrők keretanyaga általában műanyag, vagy horganyzott vaslemez, a keret vastagsága 25 mm. A szűrőanyag szintetikus szál/PES vagy kombinált PP PES. A táskás szűrők mind durva porra, mind finom porra biztosítanak megoldást, de akár tisztatér szűrők előszűrőjeként is jól alkalmazhatóak.

A táskás szűrőket a kis helyigény,  a nagy felület variáció és a széles típusválaszték jellemzi. Felépítésüknek és az alkalmazott szűrőanyagnak köszönhetően magas portároló képességgel bírnak, egyik legfontosabb jellemzőjük a táskaszám, vagy zsebek száma, mely általában 5 és 12 darab között változik. A táskaszámmal arányosan nő a szűrőfelület mérete,
amely akár meg is haladhatja a 10 m²-t.

zsebes szűrő

Az ipari felhasználásban járatos, szabványos méretű táskásszűrő zsebei távtartó varrással, illetve hegesztéssel készülnek. A járatos méreteken túl természetesen lehetőség van egyedi méretű szűrők készítésére, beszerzésére.

 

Táskás szűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag: szintetikus szál/PES, kombinált PP PES 
Felépítés: kötött orientációju beépítés
Szűrőosztály: G2, G3, G4, F5, F6, F7, F8, F9
Hőmérséklet állóság: 80 °C


Főbb felhasználási területek:

» gyógyszergyárak
» élelmiszerfeldolgozó üzemek
» elektronikai üzemek
» számítógépközpontok
» szállodák, iskolák
» üzemcsarnokok
» festőfülke kabinok előszűrésére
» HEPA szűrő előszűrőjeként

 

Az EX PROTECT szűrők - robbanásbiztos zsákos szűrők


robbanásbiztos tákás szűrőA robbanásbiztos tákás szűrők (EX PROTECT szűrők) a robbanásveszélyes helyek, épületek, csarnokok, például gázelosztó központok, vegyi laborok, vegyi üzemek, gyógyszergyárak, légkezelő berendezéseinek durva illetve finomszűrői.

A szűrő kerete a robbanásbiztos kivitel esetén horganyzott fémből készül a szűrést pedig fémszálakkal kevert szintetikus szűrőanyag végzi. A mai modern megoldások esetén a szűrőszövet már önmagában többrétegű, ahol előszűrőréteg, finomszűrő réteg és spinnvlies követik egymást. Ezzel a kombinált szűrőszövet megoldással alacsony nyomásesés és magas portároló képesség érhető el.

A szűrők elektrosztatikus feltölttődését a szűrőszöveten belül a fémszálakkal kevert szintetikus réteg biztosítja, a szűrőtest földelése pedig a szűrőházon keresztül történik:
földelési vezetékkel, földelő csavar csatlakozással, vagy a kereten keresztül.

Szűróink rendelkeznek robbanásbiztos ATEX minősítő bizonyítvánnyal és TÜV mínősítéssel a 94/9/EG irányelvnek megfelelően.

 

Robbanásbiztos szűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag: szintetikus anyag fémszálakkal keverten
Felépítés: földeléshez előkészített
Szűrőosztály: G4, F5, F6, F7, F8, F9
Hőmérséklet állóság: 80 °C


Főbb felhasználási területek:

» vegyi üzemek
» gázközpontok
» vegyi laborok
» gyógyszergyárak
» felületkezelő kabinok, csarnokok

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »