Menüpontok

Fémkeretes panelszűrők

fémkeretes panelszűrőA fémkeretes, vagy keretes panelszűrők elsődleges alkalmazási területe a légtechnikán belül a levegőszűrés, zsírleválasztás és az olajköd leválasztás.
A fémkeretes panelszűrők felépítése viszonylag egyszerű: egy szabványos, vagy egyedi méretű fémkereteben, keretben a szűrési feladatra optimalizált szűrő média, szűrőanyag végzi a levegő szűrését. A szabványos méretben készült keretek lehetővé teszik a keretes szűrők problémamentes és  egyszerű alkalmazását a különböző légtechnikai berendezésekben.
Alapkivitelben a keret anyaga acél, galvanizált acél, de igény szerint rendelhetőek egyéb keretanyaggal is, mint például papír, nedvességálló karton, műanyag kerettel is.
A fémkeretes kivitel esetén lehetőség van a szűrőbetét akár többszöri cseréjére is, a fémkeretek élettartama elvileg sokszorosa a szűrőbetét élettartamának. Amennyiben eldobható keretes panelszűrő az igény, úgy ebben az esetben javasolt a papír keretes kivitel alkalmazása.

A fémkeretes panelszűrők méretén túl, a kiválasztásnál figyelembe vehető fontos paraméterek a következőek: légszállítás (m3/h); nyomásesés (Pa); szűrőfelület (m2); hőállóság: (°C); szűrőosztály; névleges légáteresztés (m3/h/m2); és a leválasztási hatásfok (%).

keretes fémszűrőA panelszűrők szűrőbetétjeként elvileg minden szűrő média, szűrő közeg szóba jöhet, amely a keretbe építhető és az adott szűrési feladatra megfelel, mint például szintétikus poliészter, üvegszálas betét, mikro-üvegszálas szűrőpapír, Z-line papír betét, a zsír és olajleválasztó szűrők esetén fémszövet.
A fémhálós-szűrőkazetták elsődleges alkalmazásai területe a zsírleválasztás konyhai elszívókban, valamint az olajköd leválasztás. A fémhálós-szűrőkazetták ellenállnak hő- és vegyi terhelésnek. Tisztítás után többszörösen újrahasználhatóak.

 

 

Fémkeretes panelszűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag:  rozsdamentes acél, aluminium szűrőpaplan
Szűrőosztáéy: G2-G3-G4: EN779
Leválasztási hatásfok:  65-95 %
Méretek: szabványos és egyedi méretben


Főbb felhasználási terület:

» bevásárló központok
» kórházak
» élelmiszeripar
» gyógyszeripar
» elektronika ipar
» konyhai elszívó berendezések
» olajgőz szűrése
» festőipari elszívás
» csepp leválasztás

A standard méretektől és szűrőkialakításoktól eltérő egyedi fémkeretes szűrők gyártását, illetve beszerzését is vállaljuk, különböző szűrési finomságokban!

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »