Menüpontok

Csiszolatpor elszívás

Cserépkályha és kandalló gyártással foglalkozó partnerünk kért fel minket a porleválasztás megoldására.

 

A gyártás során öntött kerámiát használnak, amit égetés után felület kezelni kell. A kiégetett kerámiát sarokcsiszolóval a megfelelő méretűre csiszolják, és ezután látják el mázzal, ami a végleges kialakítását biztosítja. A csiszolás folyamán nagy mennyiségű csiszolatpor keletkezik.
A kályhák és kandallók jobb hőtároló képességének javítására samott elemeket is felhasználnak. Samottból készülnek a kéménynyílások kivezető járatai valamint a tűztér is. Egyes samott elemeket a kiégetett kerámia lapokba vágnak bele. A samott vágásakor és csiszolásakor is hasonló inert por keletkezik. Az égetett kerámia csiszolatpora nem, de a samott pora felhasználható samott lisztként, amivel az apróbb hézagok, vízüveg hozzáadásával eltömíthetőek.

Partnerünk új csarnokot építtetett a megnövekedett igényeket kiszolgáló gyártás érdekében. Az új csarnokba új technológiát is telepített, így jutott el hozzánk. Az előzetes terveknek megfelelően kétszer három állásos, alsó elszívású munkapontot hozott létre, ami az általunk szállított porleválasztó berendezés segítségével választja ki a felület kezelés során keletkező finom port.
A berendezés egy 10.000 m3/h térfogatáramra tervezett szűrőház. Integrált motorral és patronos leválasztóval, amelyek tisztaságáról patrononkénti lepuffogtató szelepek gondoskodnak. A berendezés beltérben is használható kidobó ág kiépítése nélkül. A szűrőház mindkét oldala alkalmas szívóág kiépítésére, a patronok előtét lemezzel védettek a nagyobb hegyesebb darabok ellen.
A leválasztott anyag két oldalsó és egy alsó portartályba kerül, mindegyik kerekeken gurul, ezért a por kitárolása egyszerűen megoldható.

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »