Menüpontok

Tisztatér szűrők, HEPA, ULPA szűrők

tisztatér szűrőA tisztatér szűrők, közismertebb nevükön HEPA szűrők, mint az a nevükből is következik különlegesen magas tisztaságú levegős környezet előírásait képesek teljesíteni, ami a szűrt levegeő minőségét illeti. A HEPA szűrőket azokon a területeken használjuk ahol a levegőből már nem csak a port és a durva szemcséket akarjuk kiszűrni, hanem a polleneket, finomszemcséket is. A szűrőanyag finomságától függően a baktériumokat, mikroszemcséket ( 0,4 mikron ) is magában tartja a szűrő, így steril helységek levegőbefúvásánál is biztonsággal alkalmazható ez a szűrőmegoldás. Az ipari tisztatér szűrők egyértelműen a légtechnika területén a levegőbefúvás, a finomszűrés modern eszközei.

A HEPA, a tisztatér szűrők a szűrő média a legtöbb esetben valamilyen kompozit, vagy fém keretre van szerelve, aminek alapvetően praktikus, használati okai vannak. Általában a következő keretmegoldásokkal érhetőek el lebegőanyag szűrők: MDF, aluminium, műanyag, fém profil, felületkezelt, vagy horganyzott acél. A szűrőanyag nagy többségében valamilyen mikroüvegszál, mikro üvegszálból készült paplan vagy hasonló üvegszál szövetet és egyéb szűrő médiát tartalmazó kompozit megoldás.

tisztatér szűrők egyedi méretbenAz ipari tisztatér szűrők standard beépítési mélységei: 78 mm, 150 mm, 292 mm, de a tisztatér szűrők természetesen egyedi méretekben és egyedi felépítésben is rendelhetőek a gyártóktól.

A tisztatér szűrők leválasztási hatásfoka tág határok között változhat. Míg egy E10 kategóriájú tisztaér szűrő 85%-os leválasztási hatásfokkal dolgozik, addig egy H13-as már 99,95%-os, míg egy U16-os laboratóriumi tisztaságú levegeőt szolgáltat 99,99995 %-os szűrési hatékonysággal.

 

Tisztatér szűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag: mikroüvegszál, vagy kompozit paplan
Felépítés: szilikon mentes
Szűrőosztály: E10, E11, E12, H13, H14, U15, U16
Hőmérséklet állóság: 70 °C


tisztatér szűrőFőbb felhasználási terület:

» laboratóriumok
» steril helyiségek
» kórházak, egészségügy
» gyógyszeripar
» mikroelektonika
» preciziós technológiák
 

Kapcsolódó cikkünk:

» Hepa szűrőmegoldások

 

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »