Menüpontok

Kerámia membrán szűrők, szűrőmodulok

Kerámia membrán szűrőA kerámia membrán szűrők az ipari folyadékszűrés, biotechnológia, a szennyvízszűrés területén ott is jó hatásfokkal működnek, ahol a polymermembrán technológia már nem képes hatékonyan teljesíteni. A majdnem tiszta aluminiumoxidból készülő kerámia membrán szűrők nem tartalmaznak egyéb kémiai kötőanyagot, ragasztót, jó szűrésstabilitással rendelkeznek, jól ellenállnak a lúgos, vagy savas környezetnek.

A szűrők könnyen tisztíthatóak és kevés törődést, gondozást igényelnek működésük során.

A kerámia membrán szűrők max 1,2 méter hosszban egycsatornás, vagy többcsatornás kivitelben érhetőek el változó csatornaátmérőkkel, az 1,2 méter hosszú 52 mm átmérőjű 85 csatornás kerámia membrán szűrő szűrőfelülete több mint 1 m²!

Kerámia membrán szűrésA kerámia membrán szűrés esetén a szűrendő médium átáramlik a membrán szűrő csatornáin és minden a membrán porusátmérőjénél nagyobb elem visszamarad, mig a kisebb elemek és maga a szűrendő anyag átjut a membránon.

 

Kerámia membrán szűrő jellemzők:

Szűrőanyag:  aluminíumoxid
Szűrőosztály: 1,2 µm - 5 kD
Méretek: max 1,2 m hosszban

Főbb felhasználási terület:

» környezetvédelm
» szennyvíz tisztítás
» biotechnológia
» vegyipar
» élelmiszeripar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »