Menüpontok

Ipari szűréstechnikai feladatokra fókuszálva

Az Indufil Hungária Kft. alapítóinak sokéves szakmai tapasztalatait integrálva 2011. évben jött létre elsődlegesen ipari szűréstechnikai feladatok megoldására, menedzselésére és kapcsolódó szolgáltatások nyújtására a területen tevékenykedő vállalkozások, intézmények számára.

A szűréstechnikai cégcsoport - melynek az Indufil Hungária Kft, is aktív részese - munkájában közel 40 fő vesz részt, modern gyártókapacitással rendelkezünk Magyarországon 2 telephellyel Észak-Magyarországon és Budapesten, illetve további két raktárral, ezáltal a beérkező igényeket gyorsan és rugalmasan tudjuk ügyfeleink részére teljesíteni. A szűréstechnikai beszállítóink száma meghaladja a 35 céget (USA és EU), így a legoptimálisabb megoldásokat nyújtjuk a vevőink igényeire. Értékesítési személyzetünk működik a Szlovák Köztársaságban és a Román Köztársaságban most indítjuk újra tevékenységünket. 

ipari szűrők

Már az alakításkor is meghatározott cél volt a hazai szűréstechnikai megoldások körének bővítése, a versenyképes szűréstechnika,  a feladatra szabott szolgáltatás paletta meghonosítása és a hatékony mérnöki tanácsadás integrálása a cég munkájába.
Az Indufil Hungária Kft két ipari szűrőanyagokat gyártó és forgalmazó nagy tapasztalatú cég közreműködésével és tapasztalataik integrálásával jött létre, mely így egy szűréstechnikára szakosodott cégcsoport része, tulajdonosai szakmai befektetők több mint 15 éves napi szintű aktívitással ebben a szegmensben.

ipari szűrők

Az Indufil Hungária Kft. fő célja, hogy komplett szűréstechnikai megoldásokat, hatékony és versenyképes szűrőelemeket biztosítsunk partnereink részére és igény esetén professzionális mérnök-tanácsadói, szerviz és készletezési szolgáltatással segítsük partnereinket. 

Az Indufil cégfilozófiájában a szolgáltatás és szerviz, az úgyfél elégedettség kulcsfontosságú fogalmak. Számunkra magától értetődő, hogy ügyfeleink mindig igényeiknek, az adott szűréstechnológia problémának megfelelő szűrőt, szűrőmegoldást kapjanak. Beszállítóink a világ neves szűrőgyártói. A sokéves gyártói tapasztalat és szaktudás kellő hátteret biztosít ahhoz, hogy minden szűréstechnikai kérdésre megtaláljuk az optimális választ.

Alapvető célkitűzésünk, hogy az autóipar, élelmiszeripar, gyógyszeripar, vegyipar,  speciális felhasználók, illetve az ipar többi szűréstechnológiát alkalmazó szereplője vevői igényeit tökéletesen felmérjük és megértsük, így számukra olyan megoldásokat kínáljunk, mely maradéktalanul kielégíti vevőink szűréstechnikai elvárásait. A termékfejlesztés, a saját tervezésű és gyártású termékeink is általában az egyedi Vevői igények alapján készülnek, amennyiben nincs versenyképesebb elérhető megoldás beszállítóinknál.

szűrőanyag gyártás

Termékpalettánk magában foglalja a professzionális légtechnikai, folyadék- és porszűréshez
elengedhetetlen szűrőbetéteket, felszereléseket és kiegészítőket és a gyártási folyamatokhoz
használt „folyamat szűrőket”. Továbbá komplett megoldást biztosítunk porleválasztó és
folyadékszűrő berendezésekre tervezésére, telepítésére is.

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző ipari szűréstechnológiát támogató szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel is áll partnerei rendelkezésre.

az Indufil Hungária csapata

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »