Menüpontok

Fém szűrőgyertyák folyadékszűréshez

fém szűrőgyertyaSzámtalan  iparágban, de főleg az autó és olajiparban  a magas nyomás, a hőmérséklet, az agresszív kémiai környezet miatt rozsdamentes fém szűrőelemeket használnak. A fém szűrőgyertyák széles szűrési finomságban gyárthatóak, alkalmasak különböző folyadékok tisztítására, alacsony viszkozitású folyadékok, akár savak, lúgok szűrésére is. A masszív, rozsdamentes acél kivitelnek köszönhetően a szűrő magas nyomáson is kiválóan alkalmazható, emellett jól ellenáll a szűrendő közegek korrodáló és a nagy sebességgel haladó lebegő részecskék erodáló hatásának.
Mivel a gyertyás szerkezetű szűrők általában és ezen belül a fém szűrőgyertyák mérete tetszés szerint változtatható, illetve az egyes szűrőelemek teljes felülete szűrőként funkcionál, használatuk nemcsak helytakarékos, de a tervezés és beépítés során a megrendelő igényei a legmesszebbmenőkig figyelembe vehetők. A fém szűrőgyertyák ezen nagyfokú rugalmassága egyúttal lehetővé teszi a már a technológiai folyamatokban üzemelő standard és egyedi szűrőbetétek kiváltását
Ezen felhasználási területekre nagyon széles körben kínálunk szűrőgyertyákat, szűrőelemeket, akár egyedileg méretre gyártva alacsony darabszámban is, minta vagy géptípus alapján. Alapanyagként a hagyományos fémszitákon  kívül  wedge wire illetve porózus szinterfémeket használunk szűrőfelületként.

 

Fém szűrőgyertyák termékjellemzők:

Szűrőanyag:   fémszita, wedge wire, prózos szinterfém
Abszolut szűrési finomság: 1 µm - 1000 µm
Hőmérséklet állóság: 300 °C


fém szűrőgyertya kínálatFőbb felhasználási terület:

» üzemanyag, kenőanyag gyártás
» autógyártás
» vegyipar
» gyógyszeripar
» hidraulika
» steril gőz szűrés

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »