Menüpontok

Ipari szűrőberendezések

Az Indufil Szűréstechnika termékpalettájában alapvetően két termékvonal, az olajköd, az olajemulzió leválasztásához szükséges ipari olajköd leválasztók és a különböző méretű szálló porok hatékony és gazdaságos leválasztásához elengedhetetlen ipari porleválasztó berendezések találhatóak meg.

Olajköd leválasztóIpari olajköd leválasztók

Az ipari folyamatok, az ipari megmunkálások nagy részénél a különböző olajok és emulziók használata miatt gyakran alakulhat ki olajköd, amely alatt a levegőben lebegő apró olajcseppek, vagy vegyesen olaj és vízcseppek halmazát értjük. Az olajköd egészségügyi és környezeti kockázatai miatt először elszívásra kerül, majd az elszívott levegőből az olajköd leválasztó aktív modulja eltávolítja a levegőből az olajködöt.
Az Indufil INDUFIL Hungária Kft. által forgalmazott olajköd leválasztó berendezésekkel a teljesítmény, illetve légmennyiség igények széles skálája lefedhető, legyen szó közvetlenül a megmunkáló géphez telepített helyi elszívó rendszerről, vagy központi elszívásról.

» bővebben az olajköd leválasztó berendezésekről


Ipari porleválasztók

Ipari porleválasztásAz iparban a legtöbb megmunkálásnál(hegesztés, fűrészelés, marás, csiszolás, köszörülés, stb.), szállítási feladatoknál, keverési feladatoknál, a magashőmérsékletű eljárások esetében és számtalan esetben keletkezik por, szálló por. A porok egy része nem igényel figyelmet a porleválasztás részéről, de a munkahely, vagy a környezet levegőjében tartósan megmaradó, lebegő porszemcsék egészségügyi, környezeti kockázatuk miatt leválasztásra, kiszűrésre kell hogy kerüljenek.

» bővebben a porleválasztó berendezésekről

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »