Menüpontok

Sanofi projekt

Cégünk 2017 tavaszán fejezte be a Sanofi-Chinoin gyógyszergyár, kétlépcsős szűrést megvalósító berendezésének telepítését. A készülék a gyógyszergyártás melléktermékeit pontosabban azok porfrakcióját hívatott eltávolítani a tisztatérből. A telepítés során beépítésre került berendezések belső térben kerültek felállításra.

 

A zöldmezős beruházás során egy teljesen új csarnok készült a kapacitások bővítésére, így ennek részeként a környezet és tűzvédelmi előírásoknak megfelelő elszívó rendszer integrálására is sor került.

Sanofis hepa szűrőAz előzetes becsléseknek megfelelően egy 3.000 m3 / h térfogatáramhoz idomított leválasztót építettünk be. A kétlépcsős szűrés első fázisaként M szűrési osztályú 38 m2 felületű PES+ePTFE anyagból készült betétek továbbá, ezen betétek fogadására készült ház épült meg. Ezt követte a finomszűrést (HEPA) megvalósító egység beszerelése, amelyben egy H13-as szűrő kapott helyett. A megfelelő légáramot egy 7,5 kW-os 5.500 Pa statikus nyomásra méretezett radiál ventilátorral oldottuk meg. A megrendelő nyilatkozatai alapján porrobbanás elleni védelem nem került telepítésre a tiszta oldalon, a por oldalon robbanást izoláló szelep látja el a megfelelő védelmet, mivel a leválasztásra kerülő anyag St2-es besorolású, vagyis erősen robbanás veszélyes. A szűrőházakban robbanó betétek biztosítják a tágulási energia elvezetését.

Számítógépes algoritmusok segítségével a Rotatronic intelligens szűrő-tisztító technológiával rendelkezik a porleválasztás során a szűrőrendszer felismeri a szűrők eltömődési hajlamát. A patronok nyomáskülönbség alakulása az alkalmazott matematikai eszköztárral kiszűrhetővé válik. A rendszer naplózza az indítópontokat és nyomásértékeket rendel hozzá. A Rotatronic Intelligens szűrő tisztító technológia figyeli a nyomáskülönbség változásait, értékeli, szükség esetén beavatkozik és beállítja a tisztító rendszer ideális működési ciklusát. Figyeli a betétek viselkedését, beleértve az öregedésüket is. Így kiszámíthatóvá válik a következő szűrőbetét cseréje és a szabályzás folytán a lehető legjobb hatékonysággal működhetnek. A projekt során mindkét fél megelégedésére a jelenlegi legmodernebb technológia lett telepítve, amelynek vívmányait még hosszú évekig élvezheti a gyógyszergyár.

 

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »