Menüpontok

Szűrőgyertyák folyadék szűrésre

szűrő gyertya

Az ipar, a feldolgozóipar számos szűrési feladatánál különböző szűrőgyertyákkal oldják meg a felmerülő folyadékok illetve gázok szűrését, amely esetekben különböző szűrőgyertya betétek állnak rendelkezésre a szűrendő anyag fajtája, hőmérséklete és a kívánt szűrési teljesítmény függvényében.

Az Indufil Kft. kínálatában különböző méretekben 1 és 1/4 colltól a 40 coll átmérőig, spunbond - sodorva hurkolt- és meltblown - olvasztással rögzített- technológiával gyártott szűrőgyertyák érhetőek el, akár membrán szűrés technológiával is.

A sodorva hurkolt szűrőgyertya betétek kíválóan alkalmazhatóak az ipar, a szolgáltaási szektor különböző folyamatszűréseihez, filemlőhívás, fotanyag gyártás szűrési folyamataihoz, oldószerek szűrésére, de alkalmasak a különböző élelmiszeripari folyamtoknál zsírok, olajok, szűrésére vagy akár a tengervíz sótalanítására.

tekercselt szűrőgyertyaAz olvasztásos technikával készült szűrőgyertya betétek általában finomabb szűrést tesznek lehetővé és a felhasznált szűrőanyag kínálat okán nagyon széles körben teszi lehetővé az ipari folyamatszűrést.

Szűrőgyertyák esetén a szűrőanyag lehet polypropylen, pamut, üvegszál, ami alapvetően meghatározza a betét hőállóságát.

A szűrőgyertyák legfontosabb paraméterei a szűrőbetét hossza, külső átmérője, a szűrőgyertya belső átmérője, a szűrőgyertya maximális üzemi hőmérséklete és az elérhető szűrési finomság.

Szűrőgyertyák termékjellemzők:

Szűrőanyag:  PP, pamut, üvegszál
Szűrőbetét hossz: 1 1/4 coll - 40 coll
Szűrési finomság: 0,5 - 150 μm

Főbb felhasználási terület:

» vegyipar
» élelmiszeripar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »