Menüpontok

Kompakt cellás szűrők, aktív szenes szűrők

Kompakt szűrőA kompakt szűrőket általában nagyobb teljesítményű szellőző rendszerekben közepes vagy finom szűrőként a finom por és kisebb részecskék leválasztására alkalmazzák előszerettel.

A kompakt szűrők tiszta és kondicionált levegőt biztosítanak irodaházakban, üzemcsarnokokban, repülőtereken, könyvtárakban, múzeumokban, laboratóriumokban, kórházakban és egészségügyi létesítményekben és az élet számos területén.

A kompaktszűrők a legtöbb általános kialakítású klímatechnikai berendezésben felhasználhatóak. Szélsőségesebb feltételek között is jó teljesítményt nyújtanak, legyen szó akár magas áramlási sebességről, az áramlási irány váltakozásáról, vagy magas páratartalomról. A kompaktszűrők stabilak, mindkét oldalról áramoltathatók. Ellentétben a táskás szűrőkkel, minden irányban, szabadon beépíthetőek.

compact szűrőA kompakt szűrők felépítése könnyű használhatóságot és szerelhetőséget biztosít. A sűrűn hajtogatott szűrőanyag szivárgásmentesen van a műanyagkeretbe ragasztva. A kompakt szűrők teljesen elégethetők, az égés során nem keletkeznek veszélyes klór gázok, ezen okból is hulladékégetőben történő megsemmisítésük engedélyezett.

A kompakt szűrők a merev keretbe épített, sűrűn hajtogatott szűrőanyagnak köszönhetően a zsebes szűrők felületének többszörösével rendelkeznek.A kompakt szűrők, a V alakú elrendezés miatt, optimális légáramlási tulajdonsággal rendelkeznek, amely lehetővé teszi, hogy nagy légmennyiség esetén is alacsony maradjon a nyomáskülönbség. Többféle kivitelben: 3V, 4V, 5V is készíthetőek a légmennyiség követelmények függvényében. A kompakt szűrők kis helyigényűek, hosszú élettartamúak, magas portároló kapacitással bírnak és nem utolsósorban nyomásterhelhetőségük is magas(3,500 Pa).

A kompakt szűrők kerete majdnem mindig műanyag, a szűrőbetét lehet mikro-üvegszálas papír, szakadásbiztos szintetikus szűrőszövet, minipleat. Speciális alkalmazások esetén a keret lehet horganyzott fém is és aktívszenes kivitelben is gyárthatóak.

 

Kompaktszűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag: mikroüvegszál, szintetikus szűrőszövet, minipleat
Felépítés: PP keretbe, távtartós erősítés
Szűrőosztály: F5, F6, F7, F8, F9
Hőmérséklet állóság: 60 °C


aktív szenes kompakt szűrőFőbb felhasználási területek:

» gyógyszergyárak
» élelmiszerfeldolgozó üzemek
» elektronikai üzemek
» számítógépközpontok
» irodaházak
» HEPA szűrő előszűrőjeként
 

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »