Menüpontok

Szűréstechnológia szolgáltatásaink

Az Indufil Hungária Kft. az  ipari szűréstechnika területén a szűrők, sziták, szűréstechnikai kellékek, technológiák forgalmazása mellett számos szolgáltatással is áll partnerei, a szűrőberendezéseket, szűrőrendszereket üzemeltető vállalkozások, intéznények rendelkezésére.

Ipari szűrés - szolgáltatások

Mérnöki és technológiai szaktanácsadás

Tanácsadóink, mérnökeink szűréstechnológiával foglalkozó partnereink számára folyamatosan rendelkezésre állnak szűréstechnológiai kérdésekben. Segítünk a konkrét szűréstechnológiai problémák elemzésében, a leghatékonyabb megoldások megtalálásában, mind az üzemeltetés közben felmerülő szűrőelemek, szűréshatékonysági problémák tekintetében, mind az új beruházásokat megelőző tervezési munkák és gazdasági számítások tekintetében. Természetesen igény szerint segítünk a kivitelezésben, a projekt lebonyolításában is.
A megfelelő szűrőelemeket, szűrő megoldásokat mérnökeink az elvégzendő feladatok függvényében választják illetve alakítják ki, a megrendelő igényeinek, illetve a közegek fizikai és kémiai tulajdonságainak figyelembevételével. Műszaki munkatársaink minden esetben partnereink céljának leginkább megfelelő berendezéseket ajánlják és segítenek az üzemeltetéssel kapcsolatos kérdések megválaszolásában is.

Filtermanagment - szűrő karbantartás

Az Indufil Kft. megfelelő raktárkapacitásának köszönhetően partnereink számára a termelés igényeihez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk, de természetesen egyedi szállítási igényeket is vállaljuk
A szűrőszállítás mellett végzünk szűrőcserét, szűrő takarítást és a szűrő berendezések karbantartási, üzemeltetési feladatait is vállaljuk előzetes felmérést és szerződéskötést követően. Vállaljuk a szűrőberendezések minősítési és mérési feladatait, előre egyeztetett rendszerességgel mérjük a szűrőegységek paramétereit (nyomásesés, stb.) és nem megfelelő szűrés teljesítmény, elhasználódás esetén cseréljük a filtert, a szűrőegységet.

Szűréstechnika raktár

Garancia

Forgalmazott termékeinkre, szűrőbetéteinkre, szita és mosodai filcekre, ipari szitáinkra, szűréstechnikai gépekre, berendezésekre, ipari por- és olajleválasztó berendezésekre cégünk 12 hónap általános műszaki garanciát vállal a vásárlás, illetve a beüzemelés dátumától számítva.  Egyes termékek esetében a garancia feltételei eltérhetnek az általános garancia feltételekben megfogalmazottaktól, amelyről szaktanácsadóink minden esetben informálják vásárlóinkat.

Szerviz - hibaelhárítás

Szervizszakembereink a legrugalmasabb módon az ország egész területén állnak az Önök rendelkezésére szervizelési kérdésekben, a felmerült szűréstechnikai hibák elhárításában. A szükséges alkatrészeket, filtereket, szűrőbetéteket raktárról a legrövidebb időn belül biztosítani tudjuk.

Hulladékkezelés

Vállaljuk az elhasznált illetve szennyeződött szűrőelemek, szűrőbetétek, szűrőpatronok, szűrőzsákok begyűjtését, elszállítását és környezetbarát újrahasznosítását, vagy megsemmisítését a vonatkozó jogszabályok, előírások és ipari szabványok figyelembe vételével.

Kérje személyre szabott ajánlatunkat!
Vagy keresse kollégáinkat elérhetőségeinken!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Letölthető anyagok

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében több word és pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Angol nyelvű általános prospektus, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »