Menüpontok

Folyadékszűrő zsákok, szitazsákok

szitazsákokAmi száraz technológiáknál a porleválasztás, folyadékok esetében a szilárd anyag kiválasztása, a szilárd fázis folyadékfázistól történő elválasztása, amely szűrési feladat esetében a legelterjedtebb megoldás az úgynevezett zsákos szűrés, vagy szitazsákok alkalmazása.

A piacon létező, az iparban alkalmazott összes zsákos szűrőházba kínáljuk szűrőbetéteinket 1 mikronos szűrési finomságtól indulóan az 1000 micron szűrési finomságig. Szűrőzsák gyártó kapacitásunknak köszönhetően bármilyen méretet képesek vagyunk rövid idő alatt legyártani, akár teljesen egyedi elképzeléseknek és méreteknek megfelelően is.
A szövet, vagy tűnemez szűrőzsákokhoz használt PES, PP, PA, Nomex, PTFE tűfilcek és szita anyagok felhasználásával  minden létező szűrési feladatra tudunk megfelelő terméket kínálni.

A szűrőzsákok műanyag, rozsdamentes acél, cink bevonatú karika merevítéssel, vagy egyéb egyedi megoldással rövid határidőn belül, raktáron lévő szabványos zsákjaink azonnal szállíthatóak.

folyadék szűrő zsák

Szűrőzsák termékjellemzők:

Szűrőanyag:  poliészter, poliamid, polipropilén
Szűrőosztály: 1 - 1000 micron
Méretek: egyedi és szabvány méretekben

Főbb felhasználási terület:

» gyógyszeripar
» élelmiszeripar
» agrárkémia ipar
» vegyipar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »