Menüpontok

Folyadékszűrő zsákok gyártása

A folyadékszűrő zsákok alkalmazása sokrétű, kialakításuk a szűrendő anyagtól függ. Használhatóak többek között magas viszkozitású anyagok, szénhidrogének, szaganyaggal terhelt szennyvizek és olaj szűrésére. A savas és lúgos kémhatást is elviselik. Anyagukat tekintve lehetnek poliészter, polipropilén, nejlon vagy szénszálasak, egy vagy több rétegűek. A szűrési finomságot a szövetek elhelyezkedése biztosítja, melyek mikrométeres szűrést tesznek lehetővé.

 

Tű-nemez szűrőzsákok

Gazdaságos eldobható szűrőanyag elérhető áron. Mélyszűrést biztosítanak, és rostvándorlás mentes felületekkel rendelkeznek. Ez a  legolcsóbb technológia a hatékony szűrés biztosítására A legmegfelelőbbek alacsony és közepes viszkozitású folyadékok szűrésére. A legkülönfélébb szűrési finomságban elérhetőek, mikrométeres áteresztő képességgel.

Anyagválaszték tekintetében, poliészterből vagy polipropilénből kialakítva.


Nylon monofil Mesh hálószűrő zsák

Nejlon monofil sima hegesztéssel vannak hegesztve szövött szövet, amelynek rögzített nyílása van állandó szűrési hatékonyság. A rendelkezésre álló pórusméretek a következőktől kezdődnek:100-425 mikron. A nejlon zsákokat általában szénhidrogének szűrésére használják, mert nem oldódnak fel benne.

Felhasználása oldószerekben, szénhidrogénekben és más anyagokat használó alkalmazásoknál, ahol porózusabb szűrőkre van szükség.


Az aktív szén szűrőzsák

Aktív szénnel dúsított anyagból készülő szálak, amelyek kivételes adszorpcióval rendelkeznek Szerves kémiai vegyületek szűrésére alkalmas, ahol általában kedvezőtlen szín, szag vagy illat eltávolításra használják őket.

Példaként veszélyes szerves anyagok eltávolítása szennyvízáramokból.


Nagy hatékonyságú olajszűrő zsák

A táskák vagy zsákok „olvadt-fúvott” polipropilén szálból készülnek, amelynek nagy az olajszívó képessége. Nagy a felület, ezért kiváló a szűrőképessége ezenkívül sav, lúg- és nyújtásálló. A zsákokat általában az olaj és egyéb hasonló szennyeződések vízből történő kinyerésére alkalmazzák vagy ipari szennyvizek előtisztítására. Ezeknek a szűrőzsákoknak több rétege van, ami miatt az eltávolítási hatékonyságuk 90% feletti.

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

 

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »