Menüpontok

HT szűrők, magas hőmérsékletű szűrők

ht szűrőA HT szűrők, a magas hőmérsékletű kemence szűrők speciálisan az autóipari festőüzemek szűrőelemei, ahol a magas szűréstechnikai fokot kínáló magas hőállóságú, úgynevezett HT szűrők általában a felületkezelési folyamat végén lévő beégető kemencék légtechnikai  finomszűrőiként biztosítják a felületkezelésnél szükséges tiszta, pormentes levegőt. De a fenti alkalmazás mellett a magas hőmérsékletű szűrőket megtaláljuk még a mikroelektronika, gyógyszeripar, élelmiszeripar, szárító és sütőberendezéseinél, a magas hőmérsékletű ipari hőlégbefúvó rendszereknél.
A magas hőmérsékletű szűrők gyártásánál a felhasznált alapanyagok biztosítják, hogy a szűrők akár 280 °C-os, vagy magasabb üzemi hőmérsékleten is biztonságosan üzemeljenek, és a speciális filtermédiának köszönhetően szélsőséges körülmények között is biztosítsák a kívánt szűrési finomságot. A HT szűrőknél alkalmazott különleges fémszálas tömítés megakadályozza, hogy bypass, szűretlen levegő juthasson a munkaterületre. A magas hőmérsékletű szűrők háza általában aluminium, vagy horganyzott acél, a szűrő szilikon és más a felületkezelést befolyásoló alkotórésztől mentes.

 

HT, magas hőmérsékletű szűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag: üvegszál paplan
Távtartók: üvegszál papír
Szűrőosztály: M6, F5, F6, F8
Hőmérséklet állóság: 230 °C (380 °C)


kemence szűrő - ht szűrőFőbb felhasználási terület:

» felületkezelés
» autógyártás
» autófényezés
» mikroelektonika
» gyógyszeripar
» élelmiszeripar
» légtechnika

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »