Menüpontok

Munkaasztalok, elszívó falak

Előnyük, hogy munkavégzés során azonnal közömbösíthetőek a melléktermékek. A munkavégző személy egészségét valamint a munkakörnyezet higiéniáját hivatottak megőrizni. A munkaasztalok bevezetésével a rajtuk végzett feladatok helyhez köthetőek, ezeket feladatonként az erre a célra kialakított hegesztés biztos függönyökkel munkafolyamatonként elkülöníthetjük. További előnynek tekinthető, hogy kialakításuknak köszönhetően a különböző egységek variálhatóak egymással az elvégzendő folyamat kívánalmainak megfelelően. Például a kézi vágásra, köszörülésre szánt asztalokat vizes tálcákkal egészíthetjük ki, amelyek a művelet során keletkezet szikrákat, forgácsokat azonnal lehűtik, a keletkező port abszorbeálják. Felületnövelt Z kialakítású szűrőpanelekkel, melyek G4-es szűrőosztályú betéteket tartalmaznak, lakkok és aeroszolok helyi elszívását valósíthatjuk meg. Elszívó karok hozzárendelésével hegesztési gázok távolíthatóak el.

Csiszolás, darabolás, hegesztés során helyi elszívást végezhető az asztalok segítségével, melyek szigetüzemben és központi elszívással is üzemeltethetőek. Első esetben beépített ventilátor, utóbbiban a központi egységhez tartozó ventilátor tartja fent a szükséges légáramot. Több kialakítás alkalmazható. Alsó, homlok és felső elszívással is rendelhető. Különböző kiegészítő elemekkel bővíthető. Fontos megemlíteni, hogy ergonómiailag tesztelt berendezésekről beszélünk.

Munkavégzés során sziget és központi üzemű rendszer esetében egyaránt jellemző, hogy a nagyobb, nehezebb szemcsék a munkaasztal rácspadozatán keresztül egy kézzel üríthető gyűjtőládába jutnak, ami könnyedén kivehető és tisztítható. A kisebb szemcséket vagy keletkező gázokat a szűrőbetétek illetve a telepített központi rendszerbe integrált betétek semlegesítik.  A rácspadozat anyaga normál esetben fa rudakból áll ez csiszoláskor nem csúszik, könnyen cserélhető, fémrácsra illetve perforált lemezre is. Lángvágáshoz 30x6 mm-es könnyen cserélhető, fém vágósíneket alkalmazhatunk.  Az asztal kiegészíthető elszívó fallal, hangszigetelt oldalfallal, felső elszívással és egyedi világítással is. Felszerelhető saját csőrendszerrel valamint egyedi ventilátorral.

Festési feladatok, aeroszol elszívásához is felszerelhetjük filter kazettákkal, ezeket homlokszűrőként az asztalokhoz rögzíthetjük és szívóernyőkkel is kiegészíthetjük.

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »