Menüpontok

Gázturbina szűrők

gázturbina szűrőAz ipar különböző területein alkalmazott gázturbinás erőművek hatalmas mennyiségű és prémium minőségű technológiai levegőt igényelnek működésük közben, ahol a prémium minőség elsősorban szűrt levegőt jelent. A kifogástalan minőségű ipari levegő előállításához általában többfokozatú légkezelő berendezéseket használnak egymás után kötött szűrőegységekkel.

Kínálatunkban szerepel az összes típusú - Din, Twist Lock, FARR, Puls Star, AAF Pulse Star, stb.  - és méretű gázturbinákhoz alkalmas szűrőelem az előszűrő fokozatoktól a legfinomabb, legjobb minőséget kínáló H11(H12) szűrőpanelekig bezárólag.

A gázturbina szűrők kialakításukat tekintve hengeres, kónikus és kombinált kialakítással érhetőek el, illetve normál, twist-lockos, quadratikus csatlakozással, EPDM, szilikon tömítéssel kapcsolódnak a szűrőházhoz. A gázturbina szűrők külső és belső felülete általában horganyzott, vagy felületkezelt acélháló, de léteznek ABS és PP anyagból gyártott szűrők is. A gázturbina szűrőkben különböző szűrőanyagok, szűrőmédiák alkalmazhatóak az előírt követelmények függvényében, általában a szűrőanyag szintetikus szűrőszövet, esetleg cellulóz szinetetikus anyagokkal keverve, akár nanotevhnológiás tulajdonságokkal.

gáz turbina szűrő

Az Indufil által forgalmazott gázturbina szűrők alacsony nyomásesésű és hosszú élettartamú szűrőelemek, amelyek biztosítják a leggazdaságosabb működési költségeket a legjobb minőség mellett.

 

Gázturbina szűrő termékjellemzők:

Szűrőanyag:  poliészter, papír
Szűrőosztály: E12
Méretek: standard méretekben


Főbb felhasználási terület:

» gázturbinák

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »