Menüpontok

Ipari porzsákok gyártása

Az egyik legszélesebb körben elterjedt szűréstechnikai technológia az ipari porleválasztás, a porszűrés. Számtalan iparágban a faipartól a cukoriparon át az elektronikai iparig találkozhatunk különböző méretű és kialakítású porleválasztókkal, amely a gyártási folyamatoknál keletkező poros levegő, gázok megszűrésével akadályozzák meg, hogy azok a szabad környezeti levegőbe jussanak, illetve a dolgozókra a magas porkoncentráció által egészségügyi veszélyt jelenthessenek.

 

A porleválasztásnál a  leggyakrabban használt műszaki megoldás a hagyományos zsákos porleválasztás, ahol a tisztításra váró levegőt, gázt egy megfelelő szűrőzsákon, zsákos porszűrőn átvezetve a szűrőzsák "megfogja" a por részecskéit.
Cégünk minden járatos méretben, a legnevesebb európai gyártok által a piacon kapható alapanyagokból, tűfilcekből gyárt tömlős illetve táskás porszűrőket, porszűrő zsákokat.
A magas, állandó raktárkészletnek köszönhetően kapott méret vagy minta után, korlátlan mennyiségben, gyors vállalási határidővel, precíz minőségben tudunk porszűrő zsákokat szállítani megrendelőinknek, partnereinknek.
A felhasznált alapanyagok: poliészter, Nomex, poliakril-nitril, üveg, polipropilén és ezen tűfilcek antisztatikus, víz- és olajtaszító illetve teflonmembrános változatai. A szűrő zsákok fontos paraméterei a fizikai méretükön túl a felhasznált szűrőanyag vastagsága, négyzetméter súlya, légáteresztése, hő és vegyszerállósága.
Szűrőzsák, porszűrő zsák, porzsák megrendelése esetén nagyon fontos a megfelelő porzsák méret beazonosítása, amit rajz, mintazsák, vagy személyes egyeztetés alkalmával rögzítenek kollégáink és a kapott méretek alapján egyedi gyártásból, vagy raktárrol szolgáljuk ki partnereinket.

Ez a hír másokat is érdekelhet! Oszd meg!

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szűrő elemek, berendezések

Kínálatunkban megtalálhatóak az ipari szűrési feladatoknál használt leggyakoribb szűrő elemek, kompakt szűrő cellák, modulok, szűrő médiák és a por-, olajködleválasztó berendezések.

Porleválasztás »

A porleválasztás széles palettája az egyszerűbb porzsákoktól a szűrő panelekig, szűrő patronokig.

Légszűrés »

A tiszta környezeti levegő alapkövetelmény: panelszűrők, kompakt szűrők, táskás szűrők és tisztatér szűrők is a kínálatban.

Folyadékszűrés »

A fém szűrőgyertyák, szűrőgyertyáktól a folyadékszűrő zsákokon át a kerámia menbránszűrőkig mindenre van megoldásunk.

Folyamatszűrés »

Számos ipari folyamat kötelező eleme a szűrés: szűrőmédiák, turbina szűrők, szűrőgyertyák, membrán szűrők.

Szűrőberendezések »

Ipari porleválasztó és olajköd leválasztó berendezések széles teljesítménytartományban.

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »