Menüpontok

Festékköd leválasztó szűrőpaplan - Paint stop

festékköd szűrőpaplanA tekercsben, vagy lapokban elérhető szűrőpaplanok egyik speciális szegmense a felületkezelő üzemekben szinte kötelező jelleggel alkalmazott festékköd szűrő paplanok, amelyek a különböző szűrőberendezések aktiv elemeként a festékköd eltávolításáért felelősek. A szűrőpaplan leválasztja a levegőből a festékködöt védve a légcsatornákat, ventilátorokat, motorokat és természetesen a környzetet a különböző festék lerakódásoktól.

A szűrőanyag általában nyitott szerkezetű üvegszál, amely lehetővé teszi a festék mély behatolását a paplanba, a "paint stop" paplan így teljes szerkezetében gyűjtheti a festékködöt, nyújtott élettartamot és a költségek kordában tartását eredményezve. A szürő média nem tartlamaz szilikont, vagy más a lakkozás minőségére káros összetevőt és általában akár 200 ºC hőállósággal is rendelkezik.

festékköd leválasztó paplan - paint stopA festékköd leválasztó szűrőpaplan a felületkezelő üzem elengedhetetlen kelléke, az autóiparban, fa és bútoriparban, gépgyártásban és mindenütt ahol a felületkezelési eljárás következtében festékköd alakulhat ki az elszívott levegőben.

 

Festékköd szűrőpaplan termékjellemzők:

Szűrőanyag:  üvegszál
Szűrőosztály: G2, G3, G4
Leválasztási hatásfok:  65 - 98 %
Lehetséges méretek: 2 és 1 m széles tekercs


Főbb felhasználási terület:

» festékipar
» felületkezelés
» autóipar
» gépipar
» fa és bútoripar
» műanyagipar
» festőipari elszívás

A szűrőpaplanokat teketrcsben és egyedi igények szerint
konfekcionálva, méretre szabva is kínáljuk.

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »