Menüpontok

Ipari porzsákok, szűrőzsákok

porzsákAz egyik legszélesebb körben elterjedt szűréstechnikai technológia az ipari porleválasztás, a porszűrés. Számtalan iparágban a faipartól a cukoriparon át az elektronikai iparig találkozhatunk különböző méretű és kialakítású porleválasztókkal, amely a gyártási folyamatoknál keletkező poros levegő, gázok megszűrésével akadályozzák meg, hogy azok a szabad környezeti levegőbe jussanak, illetve a dolgozókra a magas porkoncentráció által egészségügyi veszélyt jelenthessenek.

A porleválasztásnál a  leggyakrabban használt műszaki megoldás a hagyományos zsákos porleválasztás, ahol a tisztításra váró levegőt, gázt egy megfelelő szűrőzsákon, zsákos porszűrőn átvezetve a szűrőzsák "megfogja" a por részecskéit.
Cégünk minden járatos méretben, a legnevesebb európai gyártok által a piacon kapható alapanyagokból, tűfilcekből gyárt tömlős illetve táskás porszűrőket, porszűrő zsákokat.
A magas, állandó raktárkészletnek köszönhetően kapott méret vagy minta után, korlátlan mennyiségben, gyors vállalási határidővel, precíz minőségben tudunk porszűrő zsákokat szállítani megrendelőinknek, partnereinknek.
A felhasznált alapanyagok: poliészter, Nomex, poliakril-nitril, üveg, polipropilén és ezen tűfilcek antisztatikus, víz- és olajtaszító illetve teflonmembrános változatai. A szűrő zsákok fontos paraméterei a fizikai méretükön túl a felhasznált szűrőanyag vastagsága, négyzetméter súlya, légáteresztése, hő és vegyszerállósága.

Szűrőzsák, porszűrő zsák, porzsák megrendelése esetén nagyon fontos a megfelelő porzsák méret beazonosítása, amit rajz, mintazsák, vagy személyes egyeztetés alkalmával rögzítenek kollégáink és a kapott méretek alapján egyedi gyártásból, vagy raktárrol szolgáljuk ki partnereinket.

 

Ipari porzsákok, szűrő zsákok termékjellemzők:

Szűrőanyag:  poliészter, Nomex, poliakril-nitril, üveg, polipropilén, PES/PAN, P84, PTFE
Leválasztás: akár 99.9 % leválasztási hatásfok
Méretek: szabványos és egyedi méretekben is

ipari porzsákFőbb felhasználási terület:

» faipar
» cementipar
» aszfaltipar
» aluminium gyártás
» gyógyszeripar
» vegyipar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »