Menüpontok

Préskendők présekhez, szűrőszalagok


Préskendők


PréskendőA legmodernebb szűrőszövetek felhasználásával, lézer-szabászgéppel  történő  preciziós konfekcionálással készítünk préskendőket minden típusú és kivitelű keretes szűrőprésre.
A felhasznált alapanyagok, a Saati-Deutschland németországi szövödéjében készülő, legújabb fejlesztésű mono, mono-multi illetve  multifilament szűrőszövetek, mely számos iparágban bizonyítanak nap mint nap, komoly igénybevételnek kitéve.
A professzionálisan konfekcionált szűrőruhákat, préskendőket minden standard és egyedi méretben készítjük felár nélkül. A lézer-szabászgépen 2 méter szélességben tudunk kivágni, mely a legnagyobb méretű szűrőprések tábláira  is megfelel.

Kiváló szakmai tapasztalattal rendelkezünk kommunális és ipari szennyvizek, cukoripari, timföldgyártásnál alkalmazott szűrési technológiáknál, ahol a legoptimálisabb alapanyag választással biztosítjuk a méretre készített szűrőruhákat versenyképes áron, gyors és rugalmas szállítással.

Szűrőszalagok termékjellemzők:

Szűrőanyag: PP, Poliészter
Méretek: egyedi igények alapján, tetszőlegesen


Főbb felhasználási terület:

» szennyvíz kezelés
» vegyipar
» bányászat


Szűrőszalagok


Számos iparágban elterjedt szűrési technológia a vákuum- szűrőszalagos ill. présszalagos megoldás
Az autóiparban, bányászati alapanyok szűrésénél használatos, általában hatalmas szűrőfelülettel rendelkező berendezések, nagy teherbírású, speciális szövésű  és konfekcióval készített szűrőszalagokat igényelnek.
A saját konfekcióüzemben készülő szűrőszalagok, PP vagy PES monofilament Double-layer szűrőszövetek felhasználásával, bármilyen méretben tudjuk a felhasználók részére szállítani.
Nem ritka a 7,5 m szélesség vagy akár az 50 m hosszúság sem.
A speciális kapcsokkal történő végtelenítés és szélerősítés biztosítja a szűrőszalag hosszú és biztonságos üzemi teljesítményét.
Kommunális és ipari szennyvizek, gyümölcslevek szűrésére részére szállítunk présszalagokat minden géptípusra és méretre.
Szolgáltatásunk a sérült szalagok javítása, a végtelenítéshez használt kapcsok  szakszerű cseréje, gyantázással.

Szűrőszalagok termékjellemzők:

Szűrőanyag: PP, Poliészter
Méretek: egyedi igények alapján, tetszőlegesen


Főbb felhasználási terület:

» szennyvíz kezelés
» élelmiszeripar
» vegyipar
» bányászat

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Letölthető katalógus

Szűréstechnikai termékeink, szűrőink, szűrőmegoldásaink, kapcsolódó szolgáltatásaink tekintetében az alábbi pdf formátumú prospektus, katalógus, szakmai információ tölthető le oldalunkról.

Indufil általános prospektus

Magyar nyelvű prospektusunk, a cég adatain túl a főbb szűréstechnikai termékcsoportokat tartalmazza.

Letöltöm »

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »