Menüpontok

Mobil elszívó berendezések

Mobil elszívó berendezésMobil elszívó berendezéseket szigetüzemű illetve munkaállomásokra bontott tevékenységekhez ajánlhatunk. Alkalmazható továbbá, olyan munkafolyamatoknál, amelyeket csak időszakosan kell elvégezni. Többek között ide sorolhatók a vágások, csiszolások, hegesztések, egyedi kisszériás festések. Jellemzően karos kivitelűek vagy elszívó ernyővel felszereltek. Beépített ventilátorral és szűrőegységgel integráltak. Különböző por- leválasztási osztályokba sorolható szűrőkkel rendelhető, de általánosságban az M osztályú variációk az elterjedtek. Egyes változataik, mint például a levegő elszívó tornyok, mozgatható kialakításuknak köszönhetően a helyiség bármely pontján üzembe helyezhetőek. A szennyezett levegőt a torony felső részén beszívják, ezt a légáramot átvezetik egy szűrőelemekből álló rendszeren és a tisztított levegő a torony alsó harmadából a légtérbe visszaáramoltatható. Természetesen ugyanez fordított kialakításban is elérhető. A készülék diffúziós panelek segítségével a teret 360 fokra osztja, ami azt jelenti, hogy az egység körül nincsenek holtterek. Működés közben a hangtompító egységeknek köszönhetően 65-70 dB zajszinttel számolhatunk.

 A mobil elszívó egységek egy másik csoportja a magasnyomású elszívó berendezések, amelyek egyfajta ipari porszívóknak tekinthetők, ezek általánosságban szilárd szennyeződések összegyűjtésére hivatottak. Antisztatikus kivitelben IP 54-es érintésvédelemmel is elérhetőek ezért ATEX-es környezetben is használhatóak. A szennyező anyagok a berendezés részeként kialakított porgyűjtőbe kerülnek, amelyek egyszerűen üríthetők és tisztíthatók.

Mobil porelszívóA famegmunkálás, könyvkötészet, kőmegmunkálás zsákos mobil elszívó berendezéseket használ, melynek működése rendkívül egyszerű. Gyakorlatilag minden, olyan tevékenységhez használható, melynél szilárd halmazállapotú melléktermék keletkezik. Az elszívandó szennyeződés egy radiál ventilátor által generált légáramba kerül, innen egy szűrőzsák segítségével különválasztják a légnemű és szilárd anyagot. Utóbbi gravitációs ülepedés hatására aláhullik a zsákos leválasztóval szembe elhelyezett műanyag gyűjtőzsákokba. Ezután a lezárt zsákok segítségével könnyen szállítható és tárolható. Görgős és stabil lábakkal is rendelhető.

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Érdeklik
a részletek?

Kedvező költségek, rugalmas-, gyors kiszolgálás, korrekt árak, szakértő segítség, megbízható szerviz, karbantartás!

Kérjen árajánlatot!

Tovább az ajánlatkéréshez
 

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »