Menüpontok

Emulzió szűrőpapír - vliesek

szűrő vlies emulzióhoz

Megmunkáló szerszámgépek, hűtőemulzióinak szűrésére  a legelterjedtebb megoldás az úgynevezett szalagszűrők használata, ahol szűrőanyagként különböző finomságú és alapanyagú vlieseket alkalmaznak.
Raktárunkon  folyamatosan  tartunk kiváló mechanikai tulajdonságokkal is rendelkező PP, PES és Viscose alapanyagú szűrőtekercseket a 10 - 130 g/m² felületsúly tartományban, standard szélességekben, de igény szerint gyors szállítási határidővel egyedi méreteket is biztosítunk vevőink részére

Emulzió szűrőpapírok termékjellemzők:

Szűrőanyag:  PP, PES és Viscose
Felületsúly: 10 - 150 g/m²
Lehetséges méretek: tekercsben, vagy egyedi méretben

szűrő szövet emulzióhoz

Főbb felhasználási terület:

» autóipar
» gépipar

Kérjen árajánlatot, információt!

Melyik termékünk, szolgáltatásunk után érdeklődik?

Az Ön adatai:

Üzenet szövege:

Segíthetünk?

Kérdése van?

Visszahívjuk!

Adja meg telefonszámát, kollégáink hamarosan visszahívják önt!

Szolgáltatásaink

Szűréstechnológiai termékeink, ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések forgalmazása mellett az Indufil Kft. különböző szolgáltatásokkal, mérnöki/gazdasági tanácsadással, technológia tervezéssel és a komplett szűréstechnológia kivitelezéssel áll partnerei rendelkezésre.

Filtermanagement »

Partnereink számára a termelés igényehez szinkronizáltan raktározzuk a szükséges filtereket, kellékeket és ütemezetten, vagy just in time szállítjuk. A pontos filter logisztika mellett a felmerülő karbantartási, minősítési és mérési feladatokat is elvégezzük.

Tervezés, kivitelezés »

Új szűréstechnológiai probléma? Mérnök kollégáink segítenek kiválasztani, majd megtervezni az igénykehez illeszkedő szűréstechnológiát, illetve igény szerint vállaljuk a kivitelezés lebonyolítását is rövid határidővel.

Hulladékkezelés »

Szakértő csapatunk sokéves tapasztalattal vállalja használt szűrőbetétek kiszerelését, gyűjtését, elszállítását, tisztítását vagy semlegesítését.

Kapcsolat

Szűréstechnika

Ipari, professzionális szűréstechnológiai megoldások ipari szűrők, szűrőbetétek, kellékanyagok, szűrőberendezések, mérnöki szolgáltatások, tanácsadás szakértőktől.

Tovább »